En mötesplats för vatten- och avloppsfrågor

 

Vattendagar


Vi organiserar temadagar med information om vatten- och avloppslösningar samt regler med mera. VA-utställningen VattenExpo håller öppet och rundturer i utställningen varvas med seminarier om hur man ska tänka när man ska välja teknik för enskilt / gemensamt avlopp och enskilt / gemensamt dricksvatten. Utställare i VattenExpo finns på plats och du kan även få neutral VA-rådgivning av VattenExpos ordinarie personal. Dessutom får kommuner möjlighet att informera sina invånare om till exempel tillämpningen av regler för VA eller planer för ett område samt annat som kommunen vill informera allmänheten om och som rör vatten och avlopp.

Om du är entreprenör eller VA-företag och vill ställa ut dina produkter eller marknadsföra dig på en eller flera Vattendagar, kontakta Anne Lundholm på anne@vatteninfo.com eller ring 08 - 518 018 07 för mer information. Vattendagar i Norrtälje 

Under hösten kommer två vattendagar att hållas i Norrtälje, 18 augusti och 19 november.

Vattendagarna i Norrtälje samarrangeras med Utvecklingscentrum för vatten.

För detaljerade program, skrolla ned.

Hitta hit 

Kaserngatan 11 på Campus Roslagen i Norrtälje
Karta

Åker du buss?
676 från Tekniska högskolan,
677 från Uppsala
621 eller 656 från Norrtälje busstation

Busshållplats Campus Roslagen (676 och 677) eller
Nordrona (621, 656)

För vattendagar i andra kommuner kommer vi att organisera dessa tillsammans med kommunala tjänstemän som vill ha seminarier och utställningar. Vill ni att erkommun organiserar en vattendag, lät oss veta så tar vi kontakt.

11 oktober 2018
Företagsdagen

För er som är mäklare, bankrepresentanter, försäkringsbolag, bokförare och andra som är intresserade av  fastigheter med enskilda och gemensamma VA lösningar

Förmiddagspass

kl 10.00 Lagar och regler runt enskilt/gemensamt VA

kl 10.30 Guidning i utställningen

kl 11.00 GemVA och Vatteninfo - två serviceorganisationer för enskilda och gemensamma lösningar för vatten och/eller avlopp.

kl 11.30 Frågestund om produkter i utställningen

kl 12.00 avslutning 

Eftermiddagspass

kl 13.30 Lagar och regler runt enskilt/gemensamt VA

kl 14.00 Guidning i utställningen

kl 14.30 GemVA och Vatteninfo - två serviceorganisationer för enskilda och gemensamma lösningar för vatten och/eller avlopp.

kl 15.00 Frågestund om produkter i utställningen

kl 15.30 avslutning 

 

Anmäl dig här