logo

Blendow Publishing AB, Allt om juridik

08-50933330 • Humlegårdsgatan 14 11446, Stockholm • filippa.moller@alltomjuridik.se

Hemsida

Allt om Juridik - Juridisk rådgivning, stöd och kurser

 

                                    

 

Vad gör vi?

Syftet med tjänsterna vi erbjuder är enkelt, vi vill röja undan förvirring kring det juridiska i Sveriges små och medelstora verksamheter. Vi erbjuder juridisk rådgivning på distans, till ett fast pris. På så vis håller vi en låg kostnad och skapar trygghet i företagarnas vardag, kunden ligger i fokus och får kontroll på det juridiska. Målet är tydligt: gör juridiken lättillgänglig.

Vilka är vi?

Vår juristavdelning gör ett gediget arbete och reder ut alla typer av problem som våra kunder möts av, tillsammans kompletterar juristerna varandra med spetskompetenser inom olika arbetsområden. Därmed erbjuder vi en heltäckande juridisk kompetens oavsett vilken verksamhet ni bedriver och bransch ni tillhör.

Rådgivning för samfälligheter 

Allt om Juridik erbjuder i samarbete med Vatteninfo årlig, kostnadsfri juridisk rådgivning samt rabatt på vårt fastprisavtal Inoma för alla medlemmar i GemVA. GemVA är en service- och medlemsorganisation som erhålls av Vatteninfo Sverige AB, med juridiska, administrativa och tekniska tjänster för bildade eller obildade samfälligheter, verksamheter och exploatörer som har eller som planerar på att skaffa en gemensam lösning för vatten eller avlopp. 

 

Vår historia och om bolaget

Allt om Juridik är en del av Blendow Publishing och tillhör koncernen Blendow Group. Vi har verkat i juristbranschen i över 25 år och är idag ledande i Sverige på juridisk kompetensförsörjning. Vi sitter på Humlegårdsgatan 14 i centrala Stockholm och i bolaget finns även bland annat Dagens Juridik, Sveriges största nättidning inom juridik och BG Institute som sedan länge passerat 2000 genomförda utbildningar för advokater, jurister, domare och företagsledare runtom landet. Vill du veta mer om Blendow Group och alla affärsområden i koncernen kan du besöka blendow.se 

Nytt kursutbud!

Klicka här och läs om våra kursen i bl.a entreprenadjuridikVid frågor kontaktar du oss enklast via mail filippa.moller@alltomjuridik.se eller telefon 08-509 366 30