Vattendagar

Vi organiserar temadagar med information om vatten- och avloppslösningar samt regler med mera. VA-utställningen VattenExpo håller öppet och rundturer i utställningen varvas med seminarier om hur man ska tänka när man ska välja teknik för enskilt- / gemensamt avlopp och dricksvatten. Utställare i VattenExpo finns på plats och du kan även få neutral VA-rådgivning av VattenExpos ordinarie personal. Dessutom får kommuner möjlighet att informera sina invånare om till exempel tillämpningen av regler för VA eller planer för ett område samt annat som kommunen vill informera allmänheten om och som rör vatten och avlopp.

Om du är entreprenör eller VA-företag och vill ställa ut dina produkter eller marknadsföra dig på en eller flera Vattendagar, kontakta Anne Lundholm på anne@vatteninfo.com eller ring 08 - 518 018 07 för mer information. 

 

Vattendagarna i Norrtälje samarrangeras med Utvecklingscentrum för vatten.

Vi planerar aktiviteter för allmänheten följande datum under 2019:

14/2, 22/3, 28/3, 18/5, 17/8

För detaljerade program, skrolla ned.

Hitta hit 

Kaserngatan 11 på Campus Roslagen i Norrtälje
Karta

Åker du buss?
676 från Tekniska högskolan,
677 från Uppsala
621 eller 656 från Norrtälje busstation

Busshållplats Campus Roslagen (676 och 677) eller
Nordrona (621, 656)

För vattendagar i andra kommuner kan vi organisera dessa tillsammans med era kommunala tjänstemän. Vi erbjuder seminarier och utställning. Vill er kommun organisera en vattendag, kontakta oss så presenterar vi upplägget! info@vatteninfo.com