Vattendagar

Vatteninfo och UCV organiserar temadagar med information om enskilda eller gemesamma vatten- och avloppslösningar samt regler med mera. VA-utställningen VattenExpo håller öppet och rundturer i utställningen varvas med seminarier om hur man ska tänka när man ska välja teknik för enskilt- / gemensamt avlopp och dricksvatten. Utställare i VattenExpo finns på plats och du kan även få neutral VA-rådgivning av VattenExpos ordinarie personal. Dessutom får kommuner möjlighet att informera sina invånare om till exempel tillämpningen av regler för VA eller planer för ett område samt annat som kommunen vill informera allmänheten om och som rör vatten och avlopp.

Om du är entreprenör eller VA-företag och vill ställa ut dina produkter eller marknadsföra dig på en eller flera Vattendagar, kontakta Michael Kroon på michael.kroon@vatteninfo.com eller ring 08 - 428 431 57 för mer information. 

Håll koll på vattendagarna i vår kalender!

Det är alltid fri entré till vattendagarna

Vattendagarna i Norrtälje samarrangeras med Utvecklingscentrum för vatten.

Datum och program för kommande Vattendagar se kalendariet på hemsidan: www.vatteninfo.com

Hitta hit 

Kaserngatan 11 på Campus Roslagen i Norrtälje
Karta

Åker du buss?
676 från Tekniska högskolan,
677 från Uppsala
621 eller 656 från Norrtälje busstation

Busshållplats Campus Roslagen (676 och 677) eller
Nordrona (621, 656)

Vill er kommun organisera en vattendag tillsammans med våra experter så kontakta oss så berättar vi mer. E-post: info@vatteninfo.com