logo

Wostman AB

08-7151320 • Sprängarvägen 18 132 38, Saltsjö-Boo • info@wostman.se

Hemsida

Företaget

Wostman Ecology AB är det svenska miljöföretaget som utvecklar och tillverkar miljötoaletter och moderna avloppslösningar för enskilda hushåll. Vi är ledande på "alternativa" toaletter som möjliggör användning av vattenspolande toaletter där det annars inte är möjligt. Vi utvecklar och arbetar med avloppslösningar som främjar naturen och som varken behöver kemikalier, el eller återkommande hantering. 

Alla våra produkter har 3 fokus:

  • Maximal komfort och hygien.

  • Enkla och logiska att installera och använda.

  • Kretsloppet.

Exempel på våra produkter är vattentoaletter med vakuumteknik, produkter för avloppsrening, och fosforbindande material för behandling av fosfor och bakterier i avloppsvatten. 

Mats Wolgast, professor vid Uppsala Universitet och en av grundarna till Wostman Ecology har skrivit en artikel om Miljövänliga VA-system. För att ta del av den, klicka här!

 

Ledande på snålspolande och urin-sorterande toaletter sedan 1991. 

1991 bildades WM-Ekologen AB som senare bytte namn till Wost Man Ecology (Wostman Ecology). Vi har utvecklat och producerat vakuum-, torr-, och urin-separerande toaletter under lång tid. EcoFlush (tidigare WM-DS) har sålts i 10.000-tals exemplar till Sverige och andra delar av världen. 

Vill du veta mer? Kontakta gärna oss på:
pierre@wostman.se
070-4837574