logo

AB Evergreen Solutions

08-410 077 27 • Karlavägen 27, 114 31, Stockholm • info@4evergreen.se

Hemsida

OM OSS

Vi är ett framgångsrikt företag som inriktar oss på avloppsrening för såväl enskilda hushåll som större samhällen och industrier. Vi använder oss av beprövad patenterad teknik och produkter som kännetecknas av robust och pålitlig drift och prestanda. Våra minireningsverk och reningsverk går under namnet 4evergreen minireningsverk, BC, och över 25 000 enheter finns installerade i över 20 länder, runtom i Europa. Vårt minireningsverk finns i färdigmonterade moduler i storlekar från ett hushåll upp till ca 300 hushåll, större reningsverk byggs direkt på plats. Största reningsverket som konstruerats är för över 350 000 p.e. Vår kompaktfilterlösning 4evergreen markbädd på burk har vi under åren levererat tusentals av och i storlekar från ett hushåll upp till över 20 hushåll. Vår markbädd på burk är den enda certifierade markbädden för hög skyddsnivå i Sverige. Vår 4evergreen BDT på burk är marknadens enda EN certifierade kompaktlösning för rening av BDT avlopp där allt är komplett i en och samma enhet. 

                                                       

                                                        Markbädd på burk, 5pe                       BDT på burk, 5pe

                                              

4evergreen minireningsverk BC:s funktion är CE-märkt, ett kvalitetsintyg som försäkrar att reningsverket lever upp till de EU direktiven för små avloppsanläggningar, enligt EN 12566-3. Och vårt minireningsverk med inbyggd efterpolering är det enda minireningsverk i Sverige med certifierad bakterierening enligt gällande standard.

     4evergreen, minireningsverk BCUV

 

AB Evergreen Solutions är medlem i branschorganisationen MRV – branschorganisationen för godkända minireningsverk. Ett kvalitetsintyg över vårt reningsverk som produkt och AB Evergreen Solutions som företag. (se här)

Vår vision är att avloppsvatten i framtiden skall ses som en resurs och vi har med den utgångspunkten tagit fram framtidens reningsverk 4evergreen MBR Premium [läs mer här]

 

UPPSAMLING AV REGNVATTEN

I genomsnitt använder en person i Sverige ungefär 160 liter vatten per dygn. Största delen av denna konsumtion behöver inte ske med dricksvatten. Bevattning, tvätt av bil, spolande av toalett, påfyllning av spa och pool m.m. kan göras med uppsamlat regnvatten.

Med smarta lösningar från 4evergreen för uppsamling av regnvatten kan dricksvattenförbrukningen minskas radikalt och bevattningsförbud trotsas.

Med våra smarta lösningar för uppsamling och rening av regnvatten återanvänder du ditt vatten smart och enkelt.