logo

Norrtelje Rimbo Totalentreprenad AB

0703260773 • Finstavägen 87 762 91, Rimbo • info@norrteljerimbototalentreprenad.se

Hemsida

                

Från ansökan till färdig grund!

VI ORDNAR ALLTING MED BÅDE KUNDEN OCH MILJÖN I FOKUS

Norrtelje Rimbo Totalentreprenad står för kvalité & hållbarhet.
Vi är din totalentreprenör ifrån Roslagen som fokuserar på att tillgodose dina behov med hållbara arbeten oavsett om det är en liten del utav ditt projekt eller om det är hela vägen ifrån ansökan till färdig grund. Kontakta oss för att förverkliga dina idéer & drömmar!


Våra Tjänster

Vi erbjuder det mesta inom byggtjänster, schaktarbeten & markarbeten, grunder, avlopps & VVS-arbeten & Elarbeten m.m. Vi är din totalentreprenör som fokuserar på att tillgodose dina behov med hållbara arbeten oavsett om det är en liten del utav ditt projekt eller om det är hela vägen ifrån ansökan till färdig grund.

I ett modernt samhälle krävs kostnadseffektiva lösningar i samverkan med hållbara lösningar för framtiden med låg klimatpåverkan och hög säkerhet. Våran ambition är att ständigt tillgodose dessa behov och skapa ett mervärde för både våra kunder och samhället och att aktivt bidra till ett hållbarare Sverige. Med ett mångårig erfarenhet kan vi erbjuda allt detta till dig som kund och givetvis med personlig kontakt under hela arbetets gång.

Läs gärna mer om våra arbeten under respektive flik eller kontakta oss för mer information!

KONTAKTA OSS REDAN IDAG!
Vi hjälper dig med delar utav ditt projekt eller hela vägen ifrån ansökan till färdig grund. Kontakta oss genom formuläret på vår hemsida, eller via knappen "Kontakta mig" här ovanför. Välkommen!